neděle 5. května 2013

Další video je na světě.

Ahoj všem,
Přiji krásné odpoledne)
Je to hrozný, jak ty víkendy utíkají. Je to až neskutečný. Já se teď učím fj a vůbec mi to nejde do hlavy. Zítra píšeme velký test a dost se ho bojím. Ještě k tomu mě hrozně bolí v krku. Nevím, jestli se mám radovat nebo ne. Je to dlouhá doba co jsem na YouTube dala nějaké video. Popravdě mi to hodně chybělo.
Když vás něco baví, nevzdáte se toho. Já i přes to, že se mi lidi smáli (teď už ne) točím videa. Dneska před chvílí se na to kouknul můj brácha. Je mi to upřímě jedno. Ať se mi směje. No ale to je jedno.
Točila jsem video o outfitu který jste tu už viděli. Je to ve stejný den jako fotky. Tehdy jsem si řekla, že buď udělám video a nebo nafotím fotky. Nakonec jsem sem dala fotky ale včera jsem opravila stříhací program a neměla jsem jiné video než tohle. Tak jsem se do toho dala a za 20minut bylo hotovo. Hrozně mě stříhání chybělo. Tak jsem dneska natočila video další. Je už i sestříhané. Jen ho vyrendrovat a nahrát na YT. ale to asi až za týden. Budu vám sem dávat moje každé video, ale doufám, že přebývat budou psané články. Dneska jsem se nějak rozepsala...
Tady je video : http://www.youtube.com/watch?v=ljUVLqKxnHI&feature=youtu.be

Jak se vám video líbí?
Mark♥

10 komentářů:

  1. určitě videa toč dál, když tě to baví:) ať si každý myslí, co chce!:) a outfit je povedený:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem pro, klidně toč dál, je to Tvůj blog a měj na ně, co se líbí Tobě :-) A jdu se kouknout na Tvoje další videa, ani jsem nevěděla, že máš na YT kanál :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten outfit je bezva)) i to video je kůl))))) jo a diy ze si mi pripomnela to uceni!!

    OdpovědětVymazat
  4. super, suhlasim s prvym komentarom ked ta bavia videa tak ich toč :)
    krasne leginy :)

    OdpovědětVymazat
  5. pěkné video, ty legíny jsou úžasný a moc ti slušej :)
    prosím, jak se jmenuje ta písnička ve videu? strašně se mi líbí <3

    OdpovědětVymazat