sobota 7. června 2014

Všechno má svůj KONEC

Víte, být zmámější na internetu se zdá být fajn. Ale co když Vám to ničí soukromí, kamarády & náladu?
Vážně ještě máte chuť být známější?

Já jsem si své prožila. Každý řeší naše kamarádství s Teri. Bohužel jsme to my, kteří to neusále čtou a musí tyhle věci trpět. Jsme to my kteří jsou z toho smutní. Nejste to vy, tak proč to řešit?

Nelíbí se mi srovnávání s kým jste nás měli nebo neměli rádi. Protože VY do vzathu s druhým nevidíte. Prosím uvědomte si to, že jak spolu dva vypadají neznamená jak k sobě cítí nebo tak.

Teri byla člověk, který mě změnil. Dřív jsem byla jiná, tichá, plachá.  Není to en kvůli ní ale ona mě změnila. Možná i podle toho jak chtěla. To nevím.

Přes naše pohádkové kamarádství nejel vlak. Byl měsíc co jsme byli u sebe každý víkend. Ale všechn o jednou končí. Nic není navždy (jen tetování, možná)..

Nikdo do našeho vztahu neviděl ale i tak mu nebylo trapné/blbé ho řešit a hrabat se v něm.
Nejelší co můžete se zlomeným člověkem je rozlomit ho úplně. A to přesně bylo naše kamarádství nakonci bylo nalomené a vy jste ho hodně dobře a bolestivě zlomili.

Doufám, že jste spokojení protože tlak, který jste vyvíjeli jak na mě, tak na Teri byl opravdu veliký.

Dřív jsem si říkala : "Páni, naše kamarádství je z železa, nic nás nerozdělí". A vidíte, rozdělilo a to docela jednoduše a rychle.

Poslední měsíc naše kamarádství bylo jen o tom, že jsme se hádali, nebavili se & otravovaly se.  Ani jedné to nevyhovovalo ale i tak jsme v tom krásně a plynule pokračovaly. Když si dáte pauzu od člověka, který je pro vás úžasný a výjmečný chybí Vám. To já jsem ale u Teri neměla. Ano, chyběla mi ale nějak převratně ne.. Myslím, že Teri to měla stejně takže v tomhle ohledu není co řešit..

Každá cesta se jednou rozdělí, nečekala jsem, že naše cesta s Teri se rozpojí tak rychle ale kdyby se mě kdokoliv teď zeptal, jestli toho lituji neměnila bych. Neměnila bych ani konec našeho přátelství ani začátek.

Co rychle příjde, rychle zase odejde. 

Oboum je teď lépe, to obě víme. 
Obě jsme se snažily to nějak změnit, nechat to být, dát si pauzu.. Ale myslím, že obě víme, že pauza bude už pro obě spíš konec. 

Jedeme spolu na Malorcu ale to bude asi hezké ukončení toho krásného.. Proč si tak krásné přátelství zničit tak ošklivým koncem?

Obě jsme dělaly chyby, každá jsme byla nějaká někdy nás ta druhá otravovala, někdy bych ji láskou sežrala. Vzpomínky jsou krásné a já je budu mít v hlavě navždy. Teri je pro mě hodně zvláštní člověk, jak se chová, co dělá.. Ale je to ona. Je to originál a takového člověka nenajdete jen tak někde na ulici. Ano, možná to zní blbě ale Teri je jedinečná.

Říkala jsem si, že nebudu mít co napsat ale opak je pravdou, rychle klikám na klávesy jak datel a slzy tečou. 

Nejde říct, že nás to nemrzí protože naše kamarádství bylo pravé. Bylo dokonalé.. Poznávání se, milování se, hádání se... 


Řekla jsem to vše upřímně, až když vím, že je konec vidím jak mi bude chybět.  Ano když jsme to ukončili náš vztah brečela jsem.. Bylo mi to líto a řekli jsme si, že si klidně někdy napíšeme

ALE OBĚ VÍME, ŽE JAKO DŘÍV, TO UŽ NIKDY NEBUDE





74 komentářů:

  1. Je to krásný Maky, je cítit, že to šlo od srdce!! ♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. jj me taky uz mi tecou slzy de videt ze to pises ze srdce .:'(

      Vymazat
    2. jj me taky uz mi tecou slzy de videt ze to pises ze srdce .:'(

      Vymazat
  3. wow :O tak to mě rozbrečelo !

    OdpovědětVymazat
  4. Maky bylo to krásné co si napsala! :))

    OdpovědětVymazat
  5. To bylo hodně silný, az mi málem tekly slzy

    OdpovědětVymazat
  6. Maky,obě jste přes všechno super :) ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  7. Co je vlastně stalo :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každý si myslí něco jiného, ale jen pár lidí ví skutečnou pravdu :)

      Vymazat
  8. Dokonale napsané Markétko..určitě vám ten tlak náš fanoušků nepomohl..lowuj tě pindo <3

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne napísané a vidno že si to písala od srdca :/ :( Rozplakalo ma to :(

    OdpovědětVymazat
  10. Je to krásně napsané :) .... Ách.... :'(

    OdpovědětVymazat
  11. Promiň, vím že ti je smutně, ale příjde mi to jak kdyby jste spolu chodili a právě se rozešli.. Pravý kamarádství takhle nefunguje... jestli si budete chybět tak proč se prostě někdy nepotkáte? nenapíšete si? Není to vztah mezi klukem a holkou (popřípadě klukem a klukem nebo holkou a holkou) kdy je tam láska... Nevím, ale podle mě to zbytečně dramatizujete... Není to hate, jen můj vlastní názor ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Přesně. Taky se mi to zdá, že to přehání. Pokud jí chybí... Tak se spolu klidně můžou dál bavit. Popisuje to tady jako kdyby se rozešla s přítelem po 2 letech..

      Vymazat
    3. Take mi to tak prijde, ze to hrozne dramatizuji. Kamaradstvi podle me takhle nefunguje, ze bych si najednou s kamaradkou rekla:je konec, uz se nebudeme bavit, budes mi chybet.

      Vymazat
    4. Myslím si že to je napsany nadherne! protože to jde od srdce...a s tim ze je to jako holky s klukem máte vlastne trochu pravdu...a nemyslim si ze by to bylo spatne protože když je opravdové pratelstvi je to jako vztah s opacnym pohlavim protoze si muzou rict vse a tomu druhemu důvěřovat a brat ho za sobe rovného! A tohle je podle me opravdovy vztah...at uz mezi parem nebo kamaradama/kama.....

      Vymazat
    5. OMG.. vy jste asi moc nepochopili co tam psala? -.- že si napíšou a všechno ale nic už nebude jako dřív.. bezcitny mrchy

      Vymazat
    6. Nikdo tady není bezcitný. Je fakt, že je to dramatizováno, ale když mi někdo například ublíží, prostě nějak podrazí, ale stejně ho mám ráda, tak se sice už s tím člověkem bavit nechci, protože už mu nevěřím, ale samozřejmě mi chybí. Tak jsem to měla s nej. kámoškou já. Po 7 letech jsme se začaly hádat a šlo to do háje, pak mě zklamala, už jí nevěřím,, rok jsme si nenapsaly ani řádku, ted si píšeme, jak se máme atd, ale sejít se podle mě nesejdeme. Holky si možná nějak ublížily a i když se mají rády, tak už to znovu akceptovat nechtějí. Tohle chápu :)

      Vymazat
  12. Krasne napsane. Nevidim do toho,ale pripada mi, ze to moc hrotite. Proste se nebavite jako driv a konec. Fraze 'Ukonceni vztahu' mi prijde moc. Ale jste skvely obe a kazdy kamaradstvi ,ktere skonci, boli. Zname to vsechny. Takze good lucj!

    OdpovědětVymazat
  13. Myslím si že na Malorce sa budete na tomto už len smiať a opäť budete super kamarátky ;-))

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle bylo doopravdy od srdíčka<3
    soucítím s tebou !!! stalo se mi něco podobného jenom jsme za to mohli obě, taky mi to je líto, ale jsme stále kámošky, ne nepřátelé :) a za to jsem stále ráda :) doufám, že se s Teri budete bavit dále a budete nadále ty holky co si rozumí jenom...to nebude, že by jste beze sebe nemohli nic dělat :)
    Hodně štěstí<33

    OdpovědětVymazat
  15. Maky,je to krásné.Rozplakalo mě to:(<3

    OdpovědětVymazat
  16. Taky mě to rozbrečelo a to fakt nejsem cíťa a nic jinýho mě nerozbrečí:)
    krásně napsané!

    OdpovědětVymazat
  17. Tečou mi slzy je to krásný a je mi to lito co se mezi váma stalo :/

    OdpovědětVymazat
  18. maky takhle me rozbrecet :(

    OdpovědětVymazat
  19. To jak jsi to napsala je nádherný.. moc mě to mrzí, protože i já si tím teď procházím :/ Když jsem to četla tak mi ukáplo i pár slziček je to fakt pěkný a šlo vidět, že i upřímný.. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nechci hejtovat, ale píšeš jak vás rozdělilo to, že vás vaši fanoušci otravovali a lezli vám do soukromí, přitom teď (a dělala si to i před tím) to tady sama všechno vykládáš. Navíc přátelství není vztah s klukem proboha, zbytečně to dramatizuješ....stejně za tejden budete zase velký kamarádky.

    OdpovědětVymazat
  21. úplne ma to rozplakala pretože maky, viem ako sa cítiš. Prežívam to isté s jednou mojou kamarátkou a aj kebyže sa udobríme, nič už nebude také ako bolo. Tie zážitky a všetko....

    OdpovědětVymazat
  22. Markétko já Vás chápu. Připadá mi to trochu jako ponorková nemoc. Sama už jsem za život měla dvě hodně blízké kamarádky, kdy jsem s každou trávila hodně času a když jsem nebyla s ní tak volaní a sms a naopak. Jenže pak přišla chvíle kdy věčně zvonící telefon začal otravovat a měla jsem pocit, že se měním v někoho jiného a nemohu dýchat. Přišla jedna hádka za druhou a pauza. Časem byl pokus o smíření, ale jak se říká "Přátelství je jako nit, která když se přetrhne, dá se sice navázat, ale uzel zůstane!" Hodně štěstí v dalších kapitolách Maky :-*

    OdpovědětVymazat
  23. Taky mi to přijde trošku vyhrocený, jako by to byl špatnej rozchod s klukem :P a ne když se člověk nepohodne s kamarádkou

    OdpovědětVymazat
  24. Kdo nezažije nepochopí:) vidím se v tom :)

    OdpovědětVymazat
  25. Je mi to líto :( ale máš pravdu, všechno jednou končí, ty si najdeš jinou nejlepší kamarádku a Teri taky

    OdpovědětVymazat
  26. To je fakt upřímný

    OdpovědětVymazat
  27. Jo
    Sveď to všechno na nás

    OdpovědětVymazat
  28. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  29. Maky,je mi to moc líto. Tolik videí...MÁM VÁS RÁDA A BUDU SI POŘÁD MYSLET ŽE JSTE BFF,ALEPSPOŇ NEBUDU BREČET! :(

    OdpovědětVymazat
  30. Jeee já se u toho doslova rozbrečela

    OdpovědětVymazat
  31. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

    OdpovědětVymazat
  32. Jak můžete psát, že vám tečou slzy, že je to smutné a další naprosté blbosti. Vůbec nechápu proč to tady Markéta s Terezou řeší takhle veřejně. Kdyby jste nechtěli aby to lidi řešili, tak by jste o tom vůbec nikde nemluvili a prostě to ignorovali.
    Myslím, že hodně přeháníte. Proboha, jste obyčejný holky jako já, nebo každá jiná. Nejste jediný kdo tohle prožívá nebo prožil. Měli by jste si uvědomit, že to když to napíšete na internet, si nepomůžete, spíš naopak. Navíc, tohle pravé přátelství nebylo. Moc dobře z vlastní zkušenosti a z okolí vím, že takhle nevypadá PŘÁTELSTVÍ. Přítele si buduješ několik let a ne, že ho získáš po pár měsících a myslíš si, že ho perfekně znáš.
    Vím, že to zní jako hate, ale jenom se vám snažím říci, že tohle je fakt kravina.
    A promiň Maky, ale příjde mi, že tak trochu tu Terku kopíruješ. Co udělá ona, uděláš ty. Nevím, jestli se jí tak snažíš zavděčit nebo být stejná jako ona, ale nevypadá to pěkně především pro tvoje fanoušky. Vypadáš jako holka bez vlastního názoru, což si myslím, že nejsi.

    OdpovědětVymazat
  33. Nepochopím, proč z toho děláte takový cirkus. Jakoby jste na celé zeměkouli byly jediné, které si tohle prožily. Příjde mi to jako nějaká nepovedená telenovela, kterou akorát rozmazáváte víc a víc a děláte ze sebe kdovíjaké chudinky. Tadyto všechno je sice moc hezky napsaný, ale působí to na mě tak, že chcete aby se tím lidi zaobírali a aby jedna poštvala všechny proti té druhé. Souhlasím s anonymem nahoře, protože to, co tady popisujete, není jakási životní etapa, ale prostě nějaké přátelství které si za pár let ani neuvědomíte. Pokud tohleto je pro vás přátelství, tak to je mi vás líto, že jste nezažily to pravé. To co tu řešíte je kravina, a tečkou na konec je teďka Maky, která se snaží hrozně moc dělat vtipnou, a vystavovat všude jak party harduje, čímž chce asi jenom dohnat Teri, která to tak ale opravdu má. Říkejte si tomu přátelství, ale najít si za týden náhradu (Nici) jen aby jsi dohnala Teri mi příjde jako hloupost a rozhodně ne jako to vaše přátelství, o kterém tu tak dojemně mluvíte.

    OdpovědětVymazat
  34. Pokud nechcete aby to někdo řešil, tak to nepište na internet. Takhle to jenom dramatizujete.

    OdpovědětVymazat
  35. Vy nechcete aby to někdo řešil,ale i tak to dáváte na internet. (WTF?!) Tak se tomu laskavě nedivte, můžete si za to samy -_- -.- :) -_- -_- -_- -_- -_-

    OdpovědětVymazat
  36. To bylo krásný, je mi tě líto, doufám že si to rychle vstřebala a že už na to nemyslíš :))

    OdpovědětVymazat
  37. "Bylo to pravé přátelství"..
    "Můžete za to jen vy, rozehnali jste nás, lezli jste nám do soukromí"
    "Už se nikdy bavit nebudeme, alespoň ne takhle a za to si můžete poděkovat vy"

    Tak.. A teď nevím jestli se mám smát, nebo rovnou skočit z okna.. :DDD
    Zaprvé Maky.. Když se někdo pohádá tak je to chyba obou stran tak to prosím neházej na nás. Už jenom, jak jsi se chovala ve společných videí s Terkou. I když ona se taky někdy chovala, jako kdyby si zrovna něco píchla. Navíc jste se chovaly tak, že se vás prostě musí člověk zeptat.

    No BOOOŽE.. Tak se kvůli tomu hned nehroutím.. Hodím to za hlavu a zkusím si říct PROČ SE LIDI PTAJÍ a PROČ JSOU TAK VLEZLÍ.. Ale né.. Ono je snadné to hodit na nás a dělat, že jsme dokonalé..

    Pravé přátelství vydrží všechno. Pohádáte se (což by se nemělo stávat pořád, jak zmiňuješ, ale málokdy) a usmíříte a naopak vám to pomůže, víte co druhé vadí a naopak. Co si můžete dovolit, aby jste toho druhého nezranili..

    " Vadí mi, že se pořád řeší naše přátelství. Že se o tom na internetu pořád diskutuje "

    To je chytré.. Pohádáte se a co ty uděláš?! :DD Jdeš napsat článek, jak jste se hrozně pohádaly a že už nikdy nebudete "BFF"..

    Trochu se zamyslete, OBĚ DVĚ!... A hlavně proč jste se rozhádaly a přestaňte to laskavě házet na fanoušky. Protože jediný, kdo za to může jste vy dvě.

    P.S: Trochu mi to připadá, jak ty mexické, nekonečné seriály..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš si že pravé přátelství vydrží všechno? ne, lidi se mění, nemusí vydržet všechno ;) a možná už byly trochu rozhádané, ale fanoušci tomu dali poslední kapku ;)

      Vymazat
    2. Dnešní svět... AWW místo, aby lidi věci opravovali tak je zahazují. SMUTNÉ..

      Pravé přátelství je vztah, který nepošleš ke dnu jen kvůli jedné hádce, která je vyvolaná kvůli úplné sračce. (Viz hádka, že fanoušci Maky a Teri se o ně moc zajímají a ser*u se do nich)

      Místo toho, aby to hodily za hlavu a ignorovaly to tak to ještě víc řešily a nejlépe tak, aby to všichni viděli.

      Prostě je celá tahle situace absurdní. Dál to řešit nehodlám.

      Vymazat
    3. A ty víš kvůli čemu to bylo?Nevíš -,-

      Vymazat
  38. Kdybyste se někdo chtěl při nudě kouknout, tak tady máte můj blog :D
    artisteandie.blogspot.cz ♥
    Andie

    OdpovědětVymazat
  39. Kdybyste se někdo chtěl při nudě kouknout, tak tady máte můj blog :D
    artisteandie.blogspot.cz ♥
    Andie

    OdpovědětVymazat
  40. Ježiš, tak ty máš dost.
    Docela mě dostalo, jak jsi to přátelství najednou "ukončila". -.- Konec přijde sám, děláš, jako by jsi se právě s někým rozešla, jak je ti to líto a že to chceš zpátky -.-
    To je docela dost naivní.

    OdpovědětVymazat
  41. Podľa mňa ťa tak trochu vymenila za Gabču .
    P.S:Je mi to hrozne ľúto

    OdpovědětVymazat
  42. co jsou to za sentimentalni sračky. vy jste byli lesby?

    OdpovědětVymazat
  43. Great post,love.You have an amazing blog!Following you now viaGFC,hope you'll do the same!
    xoxo Antonella!

    OdpovědětVymazat
  44. Trapně napsaný. Teri je úžasný člověk ale tebe totálně zhoršila. Kvůli Teri se z tebe stala trapná namyšlená píča. Byla si k Teri připoutaná jak malý dítě a teď tu brečíš když si jí ztratila. Vůbec nechápu jak s tak hloupou holkou mohla Teri kamarádit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. blbá, škaredá, naivní, malá holka... máš pravdu
      s ní radši ať nikdo nekamarádí

      Vymazat
    2. To VY čo píšete toto,ste blbí,škaredí,naivní a viac ani nebudem hovoriť. Spamätajte sa :) som staršia od Maky o pár rokov a ten článok na mňa urobil neskutočný dojem .

      Vymazat
  45. bože je to tak trapný. Je vidět, že jste ještě pubertální naivní krávy.... Zkus si to přečíst za 5 let a propadneš se hambou.... napiš do bravíčka, trapas ke trapasu se hodí...

    OdpovědětVymazat
  46. Hlavně že ti co tu Maky nadávaj jsou anonymové. Asi jste žádné pravé přátelství nikdy nezažili. Je mi vás líto. Markét moc bych ti přála aby se to s Terkou na Malorce zase spravilo. Taky sem si tím prošla, naštěstí to dobře dopadlo.Jste mi obě moc simpatické. Hodně štěstí

    OdpovědětVymazat
  47. Osobně si myslím i když ani jednu z Vás neznám, že by se do přátelství, vztahů dvou lidí neměl nikdo další třetí nebo stý srát. A hlavně si myslím že bys to neměla řešit veřejně i když chápu že tě štve jak Vás pořád řeší někdo, ale asi nemají nic jiného na práci než se pořád do někoho srát. Znám takové lidi. Mě takový jsou už k smíchu. A myslím si že to je napsaný od srdce, jak se cejtí a ne žádný sentimentální nebo puberťácký sračky!

    OdpovědětVymazat
  48. Já s mojí kamarádkou jsme to měli podobné. Ze začátku to bylo úžasné. A na konci jsme si už neměli o čem povídat a hrály jsme hru kdo koho dřív naštve :D ale když jsem si (asi po půl roku) řekla co jsme spolu prožili, nemohla jsem to jen tak nechat. :D aktuálně jsme pořád bff, ale s nikým jiným si víc nerozumíme. Je třeba umět naslouchat a mít něco společného (kosmetika,nákupy, tanec....) :) miluju ji

    OdpovědětVymazat
  49. No...OK možná je to trochu vyhrocený,přehnaný...Zas na druhou stranu chápu,žes měla Teri fakt ráda a takhle si chtěla všem říct,jak to doopravdy je . Ale sama říkáš,že vaše přátelství nědo řešil .Ty jdeeš a napíšeš že je konec..Kdybys napsala,že tě štve jak to všichni řeší,že je to vaše věc a ať si to každej chápe jak chce,prootže je to vaše věc a KONEC ,OK ,to chpu :) ale takhle to rozepisovat a hlavně fakt dramatizovat..Promiň Maky,mám tě celkem ráda,ale tohle je fakt celkem moc. Já neřeknu ,kdyby to bylo s nějakou tvojí opravdouvou BFF ,člověkem,kterýho znáš roky a téměř ho miluješ..Ale sama si několikrát řekla,že Teri je jenom koška.Možná to tu takhle rozepisuješ,protože jste obě dvě známí a tak se o váš společnej vztah všichni zajímaj jako o vztahu nějakých pop hvězdiček.Ale Maky,kamarádství je trochu osobní věc a i když se vám do toho někde sprominutím se*e ,tak uznej,že je to trochu vaše chyba.Vy na internet něco dáváte, ikdyž si to neuvědomujete.Protože jste známější,musíte si prostě na tohle dávat trochu pozor no .A i teď když je konec,všem tu vyvěsíš vlastně dejme tomu všecho.I to hodně osobní.Aspoň já si myslim,že tohle osobní už je víc.Ale fajn ,tovje věc. Ale pk neříkej,že je to I naše chyba.My se třeba zajímáme,protože vy někde něco řeknete a my vás máme rádi,tak nás to zajímá...Ale ,kdo to řek?Tohle neber jako HATE já Teri zbožňuju a tebe mam taky celkem ráda,ale tohle je prostě můj názor.
    Každej dělá chyby,ale každej za ně platí jinak,v jiných sumách .
    Každopádně,skončilo přátelství,do kterýho nikdo,přes všechny ty FB pousty a YT společný videa nebo INSTAGRAM fotky atd. neviděl.Všichni jsme si jenom domýšleli to,co vy jste řekli nebo zveřejnili.Nebo to někomu bylo někde,ale od kámoše se třeba dozvěděl,co kámoš slyšel a už to pak bral jako jasnou věc.Drby,drby,drby.To je věc,která nikdy nikoho neomrzí.
    Ale Maky,Teri neni jedinej člověk na zemi.Ona kamarády má,ty taky ,nemusíte mít hnedka novou BFF (i když vy dvě jste podle tvých slov BFF nebyli).Někdo tu píše že T tě vymnělila za Gabču..No,k tomu už se asi nebudu vyjadřovat,jinak by tohle bylo mega dlouhý..Ale stručně-podle mě tě za ní neviměnila,jenom našla někoho,s kym jí bylo líp a postuně si k sobě našli cesstu.Vy jste zas cestu stratili a našli jste si cestu od sebe.Nikdo neříká,že už super kámošku mít nikdy nebudeš :)
    Hodně štěstí, ikdyž,fakt to takhle VEŘEJNĚ nehroť :) Jinak budeš smutná ještě v mnohadalších situacích :))

    OdpovědětVymazat
  50. hrozne dobre píšeš články:) si fakt dobrá

    OdpovědětVymazat
  51. Dosť ma zarazilo koľko hejtu na teba ide od kedy nie si s Teri najlepšia kamarátka. A fakt nerozumiem ako to ľudia vedia tak riešiť, cudzí ľudia, ktorí nič nevedia a písať ti tu slohovky o vašom kamarátstve (viď hore). Je to smutné no.

    OdpovědětVymazat
  52. Ja viem.. až dnes som si prečítala tento článok . Po dlhej dobe od toho čo sa stalo. Je to najlepší článok čo som kedy čítala a čítala som ich veľa. Maky,viem že to hovorím neskoro,no vedela som kedy sa to stalo a tak.. ale až dnes som si spomenula že si napísala aj článok.. a dosť ,veľmi dosť precítený. Aj mňa si ním dokázala rozplakať .. V.

    OdpovědětVymazat
  53. Máš nádherný sloh. Strašne mi to připomíná konec našeho přátelství s mojí kámoškou. Byli jsme jako jedna a najednou byl konec. Ale hlavu vzhůru já jsem se z toho dostala ty to zvládneš taky :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, článek je pěkný.
    P.S.: Už vážně dlouho si nenapsala další článek. Není to žádný hate, ale poslední článek byl s června a teď už je říjen.

    OdpovědětVymazat
  55. strašně mě to mrzí slušelo vám to spolu. takový boží videa a ted to všechno končí. je mi to moc líto ale život jde dál. doufám že uděláte někdy video spolu. mám vás obě moc ráda a jste obě skvělé youtuberky. nojo je to blbý já bych nikdy nechtěla přijít o nej kámošku. držte se :(

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Maky, kdy napíšeš další článek? Už by to chtělo. :)
    Btw. Tenhle článek je super.

    OdpovědětVymazat